Previziunile printesei Putinta pentru luna august

30 Iulie 2009

Sabloanele Somnului

Sabloanele Somnului

Luna august va fi benefica tuturor activitatilor neremunerate, cum ar fi vacantele la mare sau la munte, iesirile in weekend la strand, dar si muncii voluntare, in special pentru cauze bune, in ajutorul copiilor sau al batranilor. De asemenea, astrele zambesc in luna august tuturor celor al caror nume incepe cu literele M sau N, datorita prezentei energiei sfinte Harmayana in casa a cincea de la miazazi.

In Romania nu vor exista evenimente nefaste in august. In a doua jumatate a lunii, se prevede un cutremur de magnitudine mica in nordul tarii. In sfera politica se va mentine echilibrul actual al puterilor, desi se prevad niste interferente slabe din afara tarii, posibil din partea Uniunii Europene.

Alimentele cele mai benefice din punct de vedere energetic pentru luna august sunt strugurii verzi, pepenele verde si smochinele, precum si branza de vaci.

Numerele norocoase pentru luna august sunt: 12, 25, 38, 54, 57, 60, 73, 81 si 109. Va rog insa sa nu folositi aceste numere pentru a castiga bani! Altminteri, riscati sa atrageti furia astrelor. August este o luna a caritatii si a activitatilor neremunerate.

Lăsaţi un comentariu