Pata de urina tamaduitoare

31 August 2009

Pata de urina tamaduitoare, in forma icoanei fecioarei Maria

Pata de urina tamaduitoare, in forma icoanei fecioarei Maria

Inca o dovada ca miracole se intampla in fiecare zi! De jumatate de an, o femeie primeste din ce in ce mai multi vizitatori zilnic, in modestul sau apartament de doua camere, aflat intr-un imobil marcat cu bulina rosie din cartierul Miorita, orasul Bacau.

Monica Galvan locuieste singura impreuna cu cainele ei. Candva in luna februarie a acestui an, ea a venit acasa de la cumparaturi intr-o dupa-amiaza, unde a descoperit ca Tontonel, canisul ei in varsta de 6 ani, urinase pe canapeaua alba din camera de zi.

“Mi s-a parut ciudat, fiindca Tontonel nu face niciodata in casa,” ne spune femeia. “Intai m-am suparat pe el si l-am certat, apoi cand am dat sa curat pata, am observat forma ei.” Pata lasata de caine pe canapea avea forma icoanei fecioarei Maria. “Eram gata sa lesin. Am chemat repede vecinii. Majoritatea n-au venit fiindca ma cred nebuna,” declara femeia, relatandu-ne pe scurt un incident anterior legat de o fantoma ce bantuie blocul, “dar cei care au venit au recunoscut-o imediat pe sfanta fecioara Maria in pata de urina!”

Insa si mai mare a fost surpriza femeii cand, refuzand sa curete pata, ea a descoperit dupa cateva zile ca aceasta avea puteri vindecatoare. “Aveam migrene tot timpul,” marturiseste dna. Galvan, “din cauza lor cateodata nici nu puteam sa dorm. Dar au disparut complet de cand a aparut sfanta pata.”

Auzind de puterile tamaduitoare ale urinei impregnate in canapea, familia si prietenii femeii au inceput sa o viziteze din ce in ce mai des, aducand cu ei si alti straini, multi dintre ei dispusi sa plateasca pentru cateva minute de vindecare in preajma sfintei minuni. Vestea petei de urina miraculoase s-a raspandit repede, iar acum exista o lista de asteptare de doua saptamani pentru doritorii de vindecare.

Insa, spune dna. Galvan, asteptarea si banii cheltuiti merita, “pentru privilegiul de a petrece cateva minute cu capul in perna canapelei sfiintite de bunatatea lui Dumnezeu.”

Lăsaţi un comentariu