Rromii din Garcini au politia “in buzunar”

12 August 2009

Restaurantul "La Ilie" din Garcini

Restaurantul "La Ilie" din Garcini

Seara trecuta, in jurul orei 22:00, a izbucnit o bataie sangeroasa in incinta restaurantului “La Ilie” din comuna Garcini, judetul Brasov. Gheorghe Lazareanu, zis “Marca”, unul dintre capurile clanului interlop rrom Vizenii, lua cina la acest stabiliment impreuna cu asociatii sai de afaceri.

Martorii oculari sustin ca un individ tanar care statea la o masa vecina cu cea a lui “Marca” a facut o remarca rautacioasa la adresa acestuia din urma, cu voce tare, iar unul dintre comesenii interlopului l-a auzit. Dupa o serie de cuvinte grele adresate tanarului, Lazareanu s-ar fi ridicat de la masa si l-ar fi atacat pe tanar cu cutitul de friptura.

Politia a intervenit repede si i-a pus sub arestare pe cei doi batausi. Insa conform unui martor de la fata locului, Gheorghe Lazarescu a beneficiat de tratament preferntial, fiind pesemne cunoscut si temut de politistii care au intervenit. Interlopului nu i s-au pus catuse. El a fost eliberat de sub arest in aceasta dimineata.

Acelasi martor declara cu o oarecare ironie: “Toata lumea il stie pe Marca. Cum sa-l ia politia? Are politia in buzunar.”

Politistii nu au oferit nicio declaratie in acest caz.

Lăsaţi un comentariu