Si-a vandut copilul in rate

30 Iulie 2009

Traficanta de copii

Traficanta de copii

Seara trecuta, in comuna Ciucurova din judetul Tulcea, mai multe persoane au sunat la politie, scandalizati de povestea sinistra si incredibila pe care tocmai o auzisera de la o vecina. Victoria Almaseanu, in varsta de 26 de ani, ne-a povestit cu seninatate si noua, la fel ca si politistilor, cum s-a gandit sa faca rost de o suma aparent mare de bani de care, spune ea, avea “neaparata nevoie” deoarece “am datorii, munca e grea si tigarile sunt scumpe”.

“Mi-a venit ideea asa, deodata, cand ma uitam la televizor”, spune dna. Almaseanu. “Mi-a zis de curand o prietena ca stie pe cineva care ar cumpara copii, ca ii trimite sa munceasca in Spania. Eu ii ziceam ca vreau sa scap de Dora. (n.e. fiica dnei. Almaseanu, in varsta de nici 7 ani) Asa ca i-am dat un telefon si m-a pus in legatura.” Pe fata ei nu se citeste nici urma de regret. “Am dat-o ieri,” zice femeia, tragand cu pofta din tigara marca Kent. “Am primit numai jumate din bani, dar mi-a promis restul pana intr-o luna.”

Politistii au retinut-o pe fosta mama in arest si au descins la domiciliul misteriosului cumparator de copii, care pare sa fi fost tot o femeie (foto). Si aceasta a fost arestata, dar a refuzat sa acorde vreun interviu presei. Pana in acest moment, politia nu a facut nicio declaratie in acest caz.

Lăsaţi un comentariu