Violata pe masa de operatie!

20 August 2009

Sala de operatii

Sala de operatii

In decursul zilei de luni, 17 august, in jurul orei 11:00, la Spitalul Clinic “Med Vita” din Craiova, judetul Dolj, o tanara femeie in varsta de 26 de ani urma sa fie operata de apendicita. Ea fusese anesteziata total de catre medicul Daniel Postolache de la sectia ATI a spitalului, care ar fi trebuit sa o supravegheze pe femeie vreme de aproximativ 20 de minute, de la administrarea anestezicului pana la inceperea operatiei.

Insa dr. Postolache a iesit din camera de operatie imediat dupa ce a facut anestezia, fiind chemat de urgenta la camera de garda. Cand medicul chirurg Mihai Vrasmasu a intrat in camera de operatie, gata sa inceapa apendicectomia, a constatat cu stupoare ca un tanar intern, Florentin Pavel, care ar fi trebuit sa asiste la operatie, ajunsese mai devreme in sala, unde o gasise pe frumoasa tanara pe jumatate dezbracata si adormita de anestezice.

“Era aplecat deasupra ei, intretinea relatii sexuale cu femeia in timp ce ea se afla sub anestezie. Nici nu a bagat de seama cand am intrat!” declara dr. Postolache. “Mi-a zis ca nu s-a putut stapani, dar sa fim seriosi. Cand nu te poti stapani faci un dus rece sau te rezolvi singur!” adauga indignat dr. Postolache.

La momentul scrierii prezentului articol, tanara femeie nu depusese inca plangere la politie pentru a reclama fapta lui Pavel.

Lăsaţi un comentariu