Diavolul Milanez e batran si depasit

30 August 2009

devilDerby incendiar in Italia: AC Milan – Inter. Orgolii mari de ambele parti, promisiuni de victorie si un final neverosimil.  Din pacate pentru fanii lui AC Milan, doar o echipa a jucat fotbal de calitate, aceea fiind Inter.

Diavolul milanez a fost sfintit de patru ori in acest meci si lucrurile nu arata deloc bine la inceputul acestui nou sezon de Serie A. Marco Storari este un portar la fel de util pentru Milan precum Tibi Lung Jr.  pentru Steaua, Ronaldinho a incercat inutil sa obtina un penalty, iar Flamini ramane doar cu fuga. Inter, in schimb, arata destul de bine: Sneijder s-a adaptat repede gratie SMS-urilor lui Mourinho, Eto’o inca alearga de parca il fugaresc leii, Stankovic prinde trasoare ca in vremurile bune, Zanetti probabil consuma Gerovital, iar Chivu a scapat de accidentarile cu care deja ne-am obisnuit.

Inceputul de sezon arata ca Inter se lupta sa se autodepaseasca, mai ales ca performantele europene lasa de dorit, iar AC Milan lupta sa se regaseasca – echipa merge la fel de bine ca si tara in mainile lui Berlusconi.

Lăsaţi un comentariu