Manchester City cumpara tot

30 Iulie 2009

Manchester City

FC Manchester City

Pe piata trasferurilor internationale, se zvoneste ca seicii din conducerea lui Manchester City au alocat o suma de peste 100 de milioane de lire streline pentru transferurile lui John Terry (Chelsea), Kolo Toure (Arsenal) si Joleon Lescott (Everton). Dar ambitiile sauditilor nu se opresc aici. O oferta bomba va fi pregatita pentru echipa Real Madrid. Oferta nu vizeaza, in mod surprinzator, unul din jucatorii madrileni ci trofeele Champions League cucerite de echipa de-a lungul timpului. Strategia seicilor de la M. City este simpla: Real Madrid si asa are multe trofee Champions League, poate este dispusa sa vanda unul dintre ele. Eventual pe cel mai vechi, mai ruginit, de pe vremea lui Di Stefano.

Specialistii in domeniul sportului rege sunt de parere ca aceasta este singura metoda prin care Manchester City va cuceri vreodata un trofeu al celei mai galonate competitii inter-cluburi.

2 Comentarii la “Manchester City cumpara tot”

  1. Cosmin spune:

    Acest articol este partizan. Se doreste denigrarea unei echipe cu traditie. Inca nu stim cine si cu ce scop. Ultima propozitie este clar un atac nesocotit asupra investitorilor din Anglia. Vom vedea, stimabile, la sfarsitul sezonului ce trofee va avea aceasta echipa.

  2. Redactia Sport spune:

    Presa sportiva nu este niciodata partizana. Nici macar atunci cand scriem mii de articole insipide despre ce culoare poarta jucatorii Stelei la chiloti.
    Cat despre Manchester City, intr-adevar stimabile vom vedea la finalul sezonului sacul de trofee strans. Banii nu aduc fericirea, iar un antrenor in mod cert nu va aduce fericirea in inimile fanilor lui City.

Lăsaţi un comentariu