Steaua intoxicata cu Urziceni

17 August 2009

apostol 2Greu meci au avut stelistii pe teren propriu duminica seara. In fata trupei tinere pregatite de Bergoi s-au ridicat, ca urzicile din pamant, vasnicii jucatori ai Unirii. Bursucul a gandit magistral strategia echipei sale, astfel incat Iulian Apostol, un jucator de 1.72 m,  a marcat cu capul dintre trei fundasi stelisti in poarta lui Ciprian Tatarusanu (1.94 m). MM Stoica s-a agitat pe banca Unirii dand iar impresia ca se pricepe la fotbal, Gigi Becali a tipat din loja cat l-au tinut euro-plamanii iar arbitrul Sebastian Coltescu a avut nervi tare cand l-a trimis pe Kapetanos mai devreme la cabine sa caute poze cu eroii din mitologia greaca pe net.

Important de mentionat este si faptul ca tribunele iar au fost goale in Ghencea datorita celei mai noi sanctiuni primite de echipa ros-albastra. Asta nu i-a impiedicat pe mai bine de o suta de fani sa protesteze in fata stadionului impotriva lui Becali Europarlamentarul Luminii. Cei prezenti s-au intrecut in vulgaritati strasnice la adresa patronului stelist dar si in bannere pline de bun gust si ironie, cum ar fi: “Inca o dovada de dictatura / Janos Szekely futut in gura”.

Oare cat va dura pana cand patronul iluminat ii va administra si lui Cristiano Bergodi un traditional “Va’ fa’ un culo”?

2 Comentarii la “Steaua intoxicata cu Urziceni”

  1. danp spune:

    Prietene, cu simtul umorului stai bine, nimic de zis, drept pentru care am citit articolul tau cu placere.
    Dar daca tot ai adus vorba de ironie, bun gust si vulgaritate, toate “calitati” ale galeriei steliste, mi-ar fi placut sa fii mai putin explicit in descrierea bannerului cu Szekely: un simplu “f…t in gura” ar fi fost prea destul, sau poate ti-a fost teama ca nu ne prindem?!

  2. Adevarat, articolul nu a lasat loc de mister in privinta banner-ului. Dar redactia sport nu a facut decat sa redea cu fidelitate trairile si opiniile suporterilor mentionati.
    Gargara isi respecta principiile si nu poate viola licenta literara , chiar si atunci cand aceasta este vulgara si apartine unor grupari ultras.

Lăsaţi un comentariu